tiistai 11. kesäkuuta 2019

Toimisto auringossa

Viikonlopun kesäsää oli aivan ihana! Perjantaina olin heittämässä esiintymiskeikkaa ja ajelin sieltä melkoisen myöhään, tai aikaisin, yöllä kotiin. Pari hirveä myös oli pomppimassa tiellä, mutta onneksi kyseinen kaksikko näkyi tarpeeksi aikaisin. Ei ollut edes äkkijarrutuksen tarvetta.

Lauantaina ei kuitenkaan oikein nukuttanut, vaikka aamun pikkutunneilla vasta pääsin nukkumaan, joten päätin piristää itseäni pienen shoppailureissun muodossa. 

Iltapäivällä katselin kaunista säätä ja päätin viedä pienen osan kotitoimistoani satamaan. Istuin siis satamassa kauniissa säässä lueskellen ja vastaillen sähköposteihin. Voi sen työpäivänsä näinkin hoitaa, ainakin kun suomen kesä sen suo.

Lauantai iltana olinkin aika poikki edellisen yön keikasta ja siitä etten saanut nukuttua, joten vietin aivan täysin ihanan rauhallisen lauantai illan kotona elokuvia katsellen. 

Viikonloppu oli siis kaikkineen oikein onnistunut. Nyt alku viikosta on tullut tehtyä paljon hommia tietokoneella jälleen.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä käväisemään pikaisesti Helsingissä pienellä työvisiitillä. Saatoin jälleen aikatauluttaa kaiken hieman liian tiukaksi, mutta en jaksaisi jäädä turhaan lorvailemaan minnekään, kun kaiken ajan voi käyttää hyödyksikin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti