tiistai 28. toukokuuta 2019

Bilettäminen & krapula

Mun viikonloput.. No, ne sujuu hieman vaihtelevasti. Useimmin kyllä tulee kavereiden kanssa lähdettyä ulos. Syömään ja juhlimaan. Juhlia voi ilman varsinaista syytäkin. Syy voi olla vaikka elämä, joka on aina niin ihmeellistä. 

Mä teen viikolla usein kovasti duunia, joten tottakai täytyy pitää myös hauskaa. Viikonloput kun olen nykyään useimmiten jättänyt ihan vaan vapaa-ajakseni, jotta ehtisin myös huoltaa tätä yksityiselämäni puolta ja viettää aikaa ihmisten kanssa, joiden kanssa sitä haluan viettää. 

Mutta mites sinulla ne juhlien jälkeiset päivä? Onko huono olo?

Mulla on ainakin melko jäätävä olo. Silloin aina tulee luvattua, et ens viikonloppu sit vaan urheillaan, mutta mites siinä sit kumminkin käy... 

Noh, on sitä joskus vaan oikeasti urheiltukin ja voihan sitä ystävien kanssa viettää aikaa myös ilman alkoholia, mutta nyt kun kesäkin on aluillaan ja varsinkin kun viime viikonloppuna oli myös jääkiekon MM kisat, niin pakkohan sitä oli jännitykseen hieman alkoholia ottaa ja olihan siinä myös aihetta isosti juhlaan. Joten ei varmaan tarvitse sanoa mikä oli lopputulos.

Onko sulla jotain tosi hyviä krapulan poisto vinkkejä? Tiedän kyllä että sillä se lähtee millä on tullutkin, mutta entä jos se vaihtoehto ei ole mahdollinen. Henkilökohtainen reseptini on hyvin yksinkertainen: pääsärkylääkettä ja lepoa. Mutta jos sulla on jotain huomattavasti nopeampaa ja toimivampaa, niin kerro ihmeessä, luulen että suurin osa lukijoista olisi hyvin kiitollisia vinkeistä :)


1 kommentti:

  1. itsetyydytys auttaa krapulaan jos vaan uskaltaa siinä olotilassa runkata :D

    VastaaPoista